Szakértők szerint a divatban nincs új a nap alatt. Így van ez a ruháknál, és természetesen a kiegészítők terén is. Nem kivételek tehát a táskák sem. A kifutók és az üzletek kínálatát nézve úgy látjuk, hogy néhány tervező visszanyúlt a korábbi évekhez, például a túlméretezett táskák esetében, de gyakran felfedezhető manapság nagyanyáink kézitáskáinak stílusa is, ezek a sajátosságok is egyre inkább visszaköszönnek. Kapcsos, retro-futurisztikus, nyakba akasztós táska. Majdnem elvesztünk a rengetegben.


Véleményem szerint a kistáskák kapcsos megoldással nagyon cukik lettek, még akkor is, ha a záródás a nagymamám idejét idézi. A csattanó kapcsok hangjának mindig lesz egy régi időket idéző nosztalgikus varázsa. Az idei tavaszi/nyári trendekben láthatjuk, hogy ezek a kapcsok apró érmek alakjában köszönnek vissza a kis- és közepes méretű táskákon.
A hatása nem más, mint tökéletesen megtestesült elegancia.

 Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Snap Clasp Bags

 

Az ezüst verzió
Az ezüstszínű táska remek választás lehet abban az esetben, ha nem szereted annyira bohókás táskákat, de szeretnél valami pluszt becsempészni az outfitedbe: kicsit elbűvölő, kicsit retro-futurisztikus.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Tinfoil Silver Bags

A tagolt
Általában azt várjuk, hogy a rekeszek a táskákban elrejtve legyenek, de a 2019 tavaszi kézitáska trendek azt mutatják, hogy rendkívül látványos rekeszeket álmodtak meg a tervezők, elsősorban a külső részre. Ez szerintünk elég cool, bár itthon valószínű, hogy csak a szolidabb verzió lesz piacképes.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Bags with Compartments

A nyakba akasztható
Az utazási kultusz ebben a szezonban a kifutókon is megjelent, a 2019-es tavaszi/nyári trendek egyik nagy újítását képviselik. A nyak körül lógó kis zsákok tökéletesek az útlevél, a repülőjegy, esetlegesen a bankjegyek tárolására, például fapados járatokon, ahol nem biztos, hogy engedélyezik a kézipoggyászt.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Lanyards Bags


Átlátszó tatyó
Nem vagyunk a műanyag cuccok hívei. Ezért ezeket csak érdekességként mutatjuk meg nektek.
Egy átlátszó műanyag táska tökéletes a telefon és apró tárgyak tárolására. Persze ebben az estben nem árt, ha szép rendet tartunk benne, hiszen amit mutat, sok mindent elárul tulajdonosáról.

 Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Tiny Plastic Clear Bags

Box kézitáskák
A doboztáskák a fiatalokat szólítják meg és a nosztalgiát képviselik az ebéddoboz frissített, felnőtt verziójával. Élvezd a frissen csomagolt iskolai ebéd kedves emlékeit egy egyedi formájú táskával, az egyik 2019-es tavaszi kézitáska trenddel, amely garantáltan meglepett reakciót vált ki minden szemlélődőből. Mind a nagyobb, mind a kisebb változatok közül találni fogsz olyat, ami az ízlésednek megfelelő.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Box Bags

Egyedi új formák
A klasszikus zsákformák soha nem kerülnek ki a divat körforgásából és az aktuális trendekből, de a tervezők mindig megpróbálnak kitörni a hagyományokból, és újabb, egyedi geometriai alakzatokat hoznak létre. A 2019-es tavaszi zsákok nem különböztek egymástól, némelyik igazán felháborító és igazán elegáns új formát öltött.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: New Unique Shapes of Bags

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: New Unique Shapes of Bags

Szeszélyes táskák
Van néhány tervező, akik minden évben valami különlegessel, szeszélyessel rukkolnak elő. Ez az idei évben sem volt másként, amikor néhány divatguru eljátszadozott a táskák alakjával, és új, szeszélyes formákat hoztak létre.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Bizarre Unique Bags

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Bizarre Unique Bags


Ne legyünk túl kritikusak!Fotók Vogue-on keresztül, Livingly

Forrás: https://glowsly.com